Copy Code to Clipboard

Social Media Simplified in Debrecen


 

Audio in English

 

Audio in Hungarian

 

Download the Slides

 


 

Ha bármilyen kérdésed van, a Facebook Csoportomban feltehetd (angolul vagy magyarul): www.facebook.com/groups/funwithmarketing vagy küldhetsz nekem emailt erre a címre: jenn@jennpossick.com.
 
Ahogy említettem a prezentáción, van egy különleges ajánlatom számodra… Ha megvásárolod az online tanfolyamot, melynek neve Campreneur, megkapod a Facebook Hirdetések 101 mini-kurzusomat ajándékba!
 
A Campreneur egy online kurzus, amit arra találtam ki, hogy lépésről lépésre végig kísérjen egy egyszerű rendszeren, amivel a Facebook Üzleti Oldalad tökéletesítheted, arra, hogy tudd, hogy pontosan mikor és mit posztolj, arra, hogy növeld a rajongóid számát, hogy többekhez eljusson, többeket mozgósítson, és alapvetően több eladást érj el, több könnyedséget és több bulit az üzletedben!
 
További információt kaphatsz a Campreneur kurzusról ide kattintva: www.jennpossick.com/camp

 

További információt kaphatsz a Facebook Hírdetések 101, kurzusról ide kattintva: https://jennpossick.com/fb-ads-101

 


 

If you have any questions, the best place to ask (in English or Hungarian) is in my Facebook Group here: www.facebook.com/groups/funwithmarketing or you can email me at jenn@jennpossick.com.

 

As I mentioned during the presentation, I have a special offer for you… If you purchase my online course, Campreneur, you’ll also receive a gift of my mini-course, Facebook Ads 101!

 

Campreneur is an online course designed to walk you step-by-step through a simple system to perfect your Facebook Business Page, know exactly when and what to post, and grow your fan base so that you get more reach, more engagement, and ultimately more sales to have more ease and way more fun in your business!

 

For more information about Campreneur, click here: www.jennpossick.com/camp

 

For more information about Facebook Ads 101, click here: https://jennpossick.com/fb-ads-101